Click to Video Quality for download & "You Can download Mp3"

MP3
Your Advertisement here

Tweakers Update: Google I/O - Nieuwe Pixel-smartphone en Nest Hub Max speaker - vidozee.com

Google heeft tijdens zijn ontwikkelaarsconferentie I/O een aantal nieuwe producten gepresenteerd. Zo heeft het bedrijf de Pixel 3a en Pixel 3a XL aangekondigd. De smartphones gaan in Duitsland 399 en 479 euro kosten. De telefoons hebben dezelfde camera als de duurdere Pixel 3 en beschikken bovendien over een 3,5mm-jack.

Verder brengt Google zijn slimme speaker met scherm Home Hub in Nederland uit. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt. De naam van de speaker wordt Nest Hub en gaat volgende week in de verkoop. De leveringen beginnen 28 mei.

De Nest Hub is hetzelfde apparaat als de Home Hub die vorig jaar uitkwam in diverse andere landen. Google voegt naar eigen zeggen de merken Google Home en Nest samen om uit te dragen dat apparaten in huis beter moeten samenwerken. Google kocht Nest enkele jaren geleden. Het bedrijf maakt thermostaten en beveiligingscamera's.

Verder ging het natuurlijk over de volgende versie van Android. De nieuwe versie Q krijgt een 'focusmodus' die afleiding moet tegengaan door gebruikers apps te laten selecteren die tijdelijk niet beschikbaar zijn. Ook zullen beveiligingsupdates niet langer vereisen dat het apparaat opnieuw wordt opgestart.

Meer Tweakers:
• Bekijk al onze video's: https://goo.gl/xo64f0
• Check onze playlists: https://goo.gl/1bCRnr
• Like ons op Facebook: https://goo.gl/oEilz2
• Volg ons op Twitter: https://goo.gl/U2Xabx
• Volg ons op Instagram: https://goo.gl/CWnVaS
• Lees meer: https://tweakers.net

#Tweakersnet

Comments

Your Advertisement here

Up Next